22.2.12

Assalamulaikum semua =)


Alhamdulillah pada 22.2.12 yang lalu saya selamat menerima seorang lagi anak saudara yang ke-10..
Yeay yeay!!!
Tapi kelahiran baby kali ini memang gempak r..
Kakak saya bersalin kat office dia dekat BMW Credit,dekat Jalan Semantan tu.
Alkisahnya tak sempat-sempat nak ke hospital..tup tup terus bersalin..

Kuasa ALLAH,Alhamdulillah kakak saya dan baby selamat.
Dan yang jadi mak bidannya adalah officemate dia.
Baby girl 3.2kg…comey sesangat..heheheheh
Kakak cakap dia rasa sakit pastu air ketuban pecah n kepala baby keluar masa duk atas kerusi..So apa lagi memang terus la ke Meeting room dan lahirkan baby kat situ..
So apa lagi memang call 999 la..Kali ni 999 memang amat berguna..Sampaikan 3 buah ambulans datang sekaligus nak selamatkan baby dan maknya…
Baby kali ini mempunyai sejarahnya yang tersendiri..Lahir di office mak dia plak tu kt BMW..Rasa nak namakan dia sempena nama BMW jer..atau pun kite letak je Bahirah Maisara Wahida (BMW).ahahahhahaa
So ini adalah baby girl yang ke-2 dalam keluarga HJ ZAkARIA..
Semoga baby ini menjadi seorang anak yang solehah dan dapat membahagiakan kedua ibu bapanya.
Amin..


Ini dia Aisyah Naurah Mohd Akib


panas2 lagi baru keluar kt opis..aahahaha

pp labuh
pas keje terus p tgk baby..excited cikcu..

0 comments:

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.