Maggi ketam yang sedak lagi lazat..oh yeah!!


Maggi ketam ni dah jadi talk about dish di Kelantan. First heard about this dish last year from my ex-office mate. Then bila balik kg try tanya my brother and nak suruh dia tolong belikan tapi last2 I sendiri yang terjmpe masa p besut tyme raya baru-baru nie..and Im so hepi sebab dapat gak merasanya…Sedap memang sedap and I think you all shoud try,tak rugi tau..Tula dia meggi ketam sedap hingga menjilat jari tau..







Pesanan Khidmat masyarakat:


Cara makan maggi ketam ni ialah makan maggi dulu yer..ketam kemudian. Ini utk mengelakan maggi dari kembang semangkuk!! Heheh..



2 comments:

LOLYNN said...

mana ada maggi ketam ni cik kue?

kuepelita said...

kat tok bali ade,,,ni aku g make kuala besut

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.