Alhamdulillah... i'm married! Terima kasih Husband!

    


Some love stories never end... They transcend time and last longer than just a lifetime!



Assalamualaikum and Hi all, 

Baru berkesempatan upload gambar kahwin kat blog ni, macam mimpi dah kawen..hehehe..Alhamdulillah praise to Allah, everything berjalan dengan lancar..Syukur Ya Allah.

Untuk majlis kahwin ni, niat kami, we want to keep it as simple as we can and Alhamdulillah Allah permudahkan. Terima kasih kepada kedua ibu bapa saya dan ayah mentua kerana bersusah payah untuk kami, tak lupa juga kepada adik beradik (abe, Kak Fini, Kak Na, Kak Ja, Kak Mira, Lee, Gie) dan kak ipar (Kak Noni) saya, abang-abang ipar ( Abg Akib,Abg Halim, Abg Mie, Abg Fikram) yang bertungkus lumus untuk majlis ini. Special Thanks to my sis Kak Mira and Abg Akib for the special menu to pengantin makan (Makan beradab untuk pengantin).

Insha Allah di lain entry saya akan review semua kerja kahwin ni. Insha Allah.

pssstt...gambar baju tu pakai masa akad nikah kitorang buat gambar outdoor..

0 comments:

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.