Bahaya fast FOOD

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

jari-jari ni asyik picit mouse je,jalan-jalan kat muka buku orang rmai n tiba-tiba terjumpa dan terbaca ni..




Ya Allah,betul ke ni..

Ermm...saya pun makan jugak fast food tapi lepas baca post orang ni terasa takut la,ye ler sekarang ni bukan boleh makan sebarangan kan.Lebih-lebih lagi makanan segera macam tu.

So,saya mengingatkan diri saya sendiri dan anda-anda semua agar kita dapat mengurangkan makan makanan segera ni keyh..INSHAALLAH...






0 comments:

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.