My favourite Author

Assalamualaikum....

Semalam 1.2.12...Cantik kan tarikh tu..So tak apa ngn semalam cuma kami bercuti jela kan sebab hari wilayah kt Kolumpo nie..Syok ler tak payah pergi kerja kan kan...Tapi ada jugak budak yang tak berapa nak gembira sebab terpaksa berkerja semalam almaklumlah dia kerja area Selangor..ahahhahaaa...A bukan nama sebenar..hahahahaah...kalau dia baca entry ni nasib ler sebab i mengata dia..Kitorang p jalan-jalan kt PWTC sempena  1Malaysia Book Expo...
Saya,tazi n Lolin apa lagi singgah la kejap kat sana sambil melawat kawan kami si Ecah yang bertugas di sana..

Tiba-tiba kami ternampak booth NR Kara dan ada pulak penulis yang kami suka siapa lagi kalau bukan Norhayati Berahim..ehem ehemmmm..apa lagi kita kasi shot la sama dia..

Wah...shot je novel dia tak beli pon..hahahaha


Kenapa saya suka Norhayati Berahim,sebab penulisan dia lain dari yang lain dan tak akan sama dengan orang lain hokesh..Satu lagi dia kalau tulis novel memang agak perfect gak ler tak macam sesetengah novelis yang lain yang kadang-kadang tulis sekadar biasa-biasa jer..Wah macam la aku pandai sangat menulis..ahahahahaa..Maaf la yer termengata sikit..muahahahaha..

So,kebanyakkan novel akak yati nie (amboi-amboi senang-senang jer aku bahasakan dia ngn akak yati..hahahaha..dah nama panjang sangat)..kita sambung balik keyh,novel-novel dia banyak menyentuh perihal keluarga tau..so setiap novel mesti akan ada punyalah kisah masalah-masalah keluarga ni..nak jugak tanya dia memang dah jadi trademark dia mengupas isu-isu kekeluargaan ni.Tapi tak tertanya pun..huahuaaaaa..

Hadoi penat wes menaip ne..Sebab tu i tak minat jadi novelis..Ahahahahaa maaf ler terperasan jap..(^_^)


Tapi kan i selalu ditegur oleh my fren yang kerja kt selangor tu ala A bukan nama sebenar tu,dia cakap i menulis lintang pukang...hahahaaaa..Tapi memang pun,nasib baik dia ada sebagai pemerhati TETAP..A bukan nama sebenar adalah Mak andam yang nama Bolok TOuch tu..Sila lihat entry ini..http://nrhafisahzakaria.blogspot.com/2012/01/its-syaini-day.html



Hadoi akhir sekian la dulu yer,so kita layan jap gambar-gambar kiteorang berfuye-fuye kat PWTC & TS


Selipar i putus masa ke sana..so terpaksa la beli selipar jepun cap ayam tu..nasib ler

3 comments:

Anonymous said...

amboi....sedap2 kau ye mengata kt si A bkn nama sebenar..ingt aku taktau sape????

kuepelita said...

ahhahahaa..kau ke A bkn name sebenar..ahahahahaha..

Lolin said...

correction...bukan NR Kara..tp NB Kara..aku peminat setia dio..aku tau..hahaha.. -lolin-

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.