Kacang Pool Haji

Assalamualaikum...

Petang tadi kami bertiga singgah kedai kacang pool haji dekat dengan bomba Larkin.

Setelah setahun di Jb ni, akhirnya aku dapat mencuba kacang pool ni. Rasa memang sedap apatah lagi di makan dengan roti. Siapa yang datang JB silakan mencuba makanan ini. INshaAllah sedap.

Oh, kami sesat mencari kedai ni, almaklumlah tak biasa sangat jalan di sini. Hehe. Layankan gambar di bawah ye. 

3 comments:

Emy Tak Kecik said...

kerana kacang pool haji ni la akak g jb buln 2 aritu...teringin nye pasal hehehehe

ni pon rasa mcm nak repeat JB ujung2 tahun ni....
hahahaha

Miss Red said...

as pun baru 2x makan ..heheh....tp makan kat plaza angsana je.....tp dorng kata kalo makan kacng pool kat larkin tu akan jumpe wan maimunah,

kuepelita said...

kak emy: best kan..wah repeat lg..kali ni nk g mane? akak da p ke tanjung sedili..mcm best je situ

as: tak jumpe pon ngn wan maimunah..huhuhu

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.