Library Research





Salam
 


Hari ni nak share sikit pasal student dari UiTM datang buat research tentag libarary . Actually dorang ni daripada UiTM Segamat. Buat research sikit untuk assignment dorang.

Dolu-dolu kita yang g library orang buat research, sekarang ni kita yang kena interview untuk bantu dorang menjawab beberapa persoalan tentang libarary. Rasa macam dah tua je tengok budak-budak ni. Hehe

Kita bantu mana yang boleh bantu.
dorang ni baru 22 tahun, banyak lagi yang dorang perlu belajar. Hopefully u ols terus berjaya wokey!

Gud Luck gaisss...
 
Ikhlas,
ex-UiTM dihatiku

11 August 2016

0 comments:

@kuepelita's blog. Powered by Blogger.